Forum Newcastle
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Jak napisać biznesplan?
Szkolenia dla Polaków
Czytaj całość...
Zabytkowa ciuchcia
Tanfield Railway
Czytaj całość...

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: koniecznie, lekarza, polskiego, szukam

Szukam lekarza !!! koniecznie Polskiego
Autor Wiadomość
Astramk42005
Rozkręca się

Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 20:14   Szukam lekarza !!! koniecznie Polskiego

Witam szukam lekarza w okolicach do 60 kilometrów od newcastle koniecznie musi byc to Polski lekarz chodzi mi o takiego od badań zeby zbadał itp bo czuje po sobie ze coś mi dolega
a w szpitalu jak zwykle"blood test is fine" i nic wiecej nie powiedzą pobiorą krew i do domu iść a wiadomo co polski lekarz to polski ma ktoś jakiś nr telefonu czy coś ? będe wdzieczny

niewidzialny5
Cześć, jestem tutaj nowy :)

Wysłany: Pon 01 Lut, 2010 22:08   Lekarz

Z TEGO CO WIEM TO POLSKI LEKARZ PRACUJE W NEWTON AYCLIFFE.MALA MIESCINA POMIEDZY BISHOP AUCKLAND A DARLINGTON.

marlenaruban
Bywalec Forum

Wysłany: Sro 03 Lut, 2010 13:52   

Dlaczego akurat myslisz ze "polski"Cie wyleczy.
Przyjechalismy do Anglii wiec zaakceptujmy co tutaj jest...moze poprostu przesadzasz,a moze powinienes zmienic lekarza!
Pozdrawiam

Justine

Wysłany: Sro 03 Lut, 2010 17:06   

ja tez mysle ze czasem mozna trafic na normalego lekarza -anglika ktory skieruje na wszystkie potrzebne badania bez problemu

Peter pan
Stara się tutaj zaglądać

Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:31   

niewidzialny5, niewidzialny5, moze masz namiary na tego lekarza ktury przyjmuje w Aycliffe :master:

Lucy
* Weteran Forum *

Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 15:36   

A jestescie pewni, ze mozecie zarejestrowac sie do GP w przychodni w miescie w ktorym nie mieszkacie??

mona77

Wysłany: Sro 03 Mar, 2010 21:29   pewnie

Lucy napisał/a:
A jestescie pewni, ze mozecie zarejestrowac sie do GP w przychodni w miescie w ktorym nie mieszkacie??
oczywiscie ze mozna a niby dlaczego nie?,ja mieszkam w sanderlandzie a gp mam w newcastle..........spox

Rob
Stara się tutaj zaglądać

Wysłany: Sro 03 Mar, 2010 21:43   

od niedawna nieobowiazuje juz rejonizacja

Antypatriota
Bywalec Forum

Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 02:38   

Nie przesadzajmy juz z tymi zlymi angielskimi lekarzami. Owszem lecza w inny sposob niz w Polsce ale to nie znaczy ze zle. QWiem to na wlasnym przykladzie. Zaczelem miec problemy z glupim cisnieniem nie pomoglo tlumaczenie ze to genetyczny problem w mojej rodzinie. Musialem przejsc przez wszystkie badania od przeswietlenia klatki piersiowej poprzez USG jamy wszystkiego co mozna, krew, mocz. W koncu stwierdzili ze moze byc genetyczne lub na tle nerwowym. Wiec jak chcesz to moze powiedz ze chcesz zrobic badania dla wlasnego spokoju ducha.

Martynkaaa20
Rozkręca się

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 21:31   

Z przykrością stwierdzam, że chodziłam z córka też do Polskiego lekarza... 2 miesiące walki tłumaczenia że dziecku coś jest bo co chwile ma gorączkę... guza na szyi, lekarz twierdził że dziecko ma świnkę gdzie było szczepione 2 razy na świnkę. Polecam wyjazd do Polski, mój wyjazd zakończył się operacją córki...

BETI
Rozkręca się

Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 16:50   

A CZY KTOŚ MOŻE SIĘ ORJĘTUJE CZY W SUNDERLANDZIE JEST JAKAS P;RZYCHODNIA LEKARSKA KTÓRA MA TŁUMACZA POLSKIEGO JAK TAK TO PROSZE NAMIARY

martinek77
* Weteran Forum *

Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 18:55   

W KAŻDEJ przychodni masz prawo poprosić o tłumacza, no chyba że my należymy do tej jedynej, wyjątkowej...

Lucy
* Weteran Forum *

Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 18:56   

W kazdej.

BETI
Rozkręca się

Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 19:23   

PROSZE O NAMIARY NA JAKĄS TAKĄ PRZYCHODNIE ADRES W OKOLICY PARK LANE BARDZO PROSZE

mrufka
Bywalec Forum

Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 20:15   

Beti! Wrzuć sobie google.co.uk, napisz GP Sunderland ( pokażą Ci się adresy przychodni w Sunderlandzie, łącznie z mapkami ) i wtedy wrzycasz swój kod pocztowy i widzisz jak daleko jest do najblizszej.

Odpowiedz do tematu