Hajka mam pytanko czy ktos sie interesuje modelarstwem a konkretnie samochodami radio control ??? Jeśli ktoś by sie znalazł to czy wie moze gdzie spotykają sie ludzie na wyścigach lub coś w tym stylu. Z góry dzieki
Witam, prawde mowiac nie jest to moja pasja zycia ale ostatnio udalo mi sie kupic subaru impreze 4wd firmy thunder tiger oczywiscie z silnikiem spalinowym, kobiet ktora sprzedala mi to cacko powiedziala ze byl on tylko raz odpalany i musze w to uwierzyc bo wyglada jakby nigdy nie jezdzil, mam pytanie do Ciebie, czy taki silnik trzeba docierac i jak sie to robi? Wiem ze kreci sie do 30 000 obrotow ale czy mozliwe jest ze osiaga 55 mil na godzine? Tez jestem z North Shields i moze kiedys jakis maly wyscig? pozdrawiam
Niestety musze cie rozczarowac narazie niedysponuje autkiem spalinowym tylko elektrycznym ale w przyszłości mam zamiar kupić spalinówkę wiec wtedy sie pościgamy.
A jak już tematyka RC to może się dołączę. Macie może jakieś doświadczenia z helikopterami? Ja nabyłem Honey Bee king 2 , ale czeka na części, bo grawitacja go trochę zbyt brutalnie potraktowała. Przydałaby mi się jakaś pomoc przy konfiguracji i kalibracji po wymianie części.
OOO,suchar niesamowity,juz myslalem ze sie rozpadnie na bułke tartą:)Ja co prawda z helikopterami niemialem do czynienia ale mam doswiadczenie w modelarstwie,chetnie pomoge tyle ile bede mógł.Pozdrawiam.