Forum Newcastle
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Jak napisać biznesplan?
Szkolenia dla Polaków
Czytaj całość...
Zabytkowa ciuchcia
Tanfield Railway
Czytaj całość...

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: rc, samochody

Samochody RC
Autor Wiadomość
Lazurix
Początkujący na forum

Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 22:12   Samochody RC

Hajka mam pytanko czy ktos sie interesuje modelarstwem a konkretnie samochodami radio control ??? Jeśli ktoś by sie znalazł to czy wie moze gdzie spotykają sie ludzie na wyścigach lub coś w tym stylu. Z góry dzieki :D :D :D

milhusky
Rozkręca się

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 22:30   

Witam, prawde mowiac nie jest to moja pasja zycia ale ostatnio udalo mi sie kupic subaru impreze 4wd firmy thunder tiger oczywiscie z silnikiem spalinowym, kobiet ktora sprzedala mi to cacko powiedziala ze byl on tylko raz odpalany i musze w to uwierzyc bo wyglada jakby nigdy nie jezdzil, mam pytanie do Ciebie, czy taki silnik trzeba docierac i jak sie to robi? Wiem ze kreci sie do 30 000 obrotow ale czy mozliwe jest ze osiaga 55 mil na godzine? Tez jestem z North Shields i moze kiedys jakis maly wyscig? pozdrawiam

Lazurix
Początkujący na forum

Wysłany: Czw 24 Maj, 2007 08:34   

Niestety musze cie rozczarowac narazie niedysponuje autkiem spalinowym tylko elektrycznym :-( ale w przyszłości mam zamiar kupić spalinówkę wiec wtedy sie pościgamy. :D

damian26
Cześć, jestem tutaj nowy :)

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010 22:51   

Hej!!Ja tez mam subaru i male doswiadczenie w modelarstwie.Skoro masz rc cara to moze sie poganiamy jak juz bedzie sucho??Pozdrawiam

FunWorld
Rozkręca się

Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010 00:05   

A jak już tematyka RC to może się dołączę. Macie może jakieś doświadczenia z helikopterami? Ja nabyłem Honey Bee king 2 , ale czeka na części, bo grawitacja go trochę zbyt brutalnie potraktowała. Przydałaby mi się jakaś pomoc przy konfiguracji i kalibracji po wymianie części.

Edit: Hehe... Ale suchara odświeżylismy :]

damian26
Cześć, jestem tutaj nowy :)

Wysłany: Sob 03 Kwi, 2010 07:13   

OOO,suchar niesamowity,juz myslalem ze sie rozpadnie na bułke tartą:)Ja co prawda z helikopterami niemialem do czynienia ale mam doswiadczenie w modelarstwie,chetnie pomoge tyle ile bede mógł.Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu