Forum Newcastle
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Jak napisać biznesplan?
Szkolenia dla Polaków
Czytaj całość...
Zabytkowa ciuchcia
Tanfield Railway
Czytaj całość...

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: kosmetyczka, newcastle, polska

Polska kosmetyczka w Newcastle
Autor Wiadomość
Gryzipiórek
Bywalec Forum

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 10:37   

Ja, trochę spóźniona, dołączam się do gratulacji ciążowych - dopiero teraz zobaczyłam info.
Życzę zdrowia, siły i optymizmu.

I do zobaczenia w gabinecie.

A co do nowej informacji o kartkach, czy są też kartki wielkanocne?

Pozdrawiam
Gryzipiórek

monikah
Rozkręca się

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 13:59   

Serdecznie dziękuję za wszystkie miłe słowa i gratulacje :D :D :D

Jeżeli natomiast chodzi o kartki są oczywiście także kartki Wielkanocne ::wales

pozdrawiam serdecznie
Monika

Ewelina44
Rozkręca się

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 19:20   

Moniko jak tam do Ciebie mozna dojechac? Mieszkam na Heatonie i chcialabym sie umowic na jakas serie zabiegow. Bylam ju wczesniej u Ciebie . Mam dziecko i nie kazdy termin mi pasuje.

monikah
Rozkręca się

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 19:29   

Osobiście poruszam się samochodem więc niestety nie znam wszystkich połączeń autobusowych...Najbliżej gabinetu zatrzymuje się autobus 81 (możesz więc dojechać na Wallsend metrem, a potem własnie tym autobusem), całkiem bliziutko także 308, 309, 381, ale naprawdę nie mam pojęcia który dowiezie Cię z Heaton, w każdym razie gabinet jest na Holy Cross, a Holy Cross to Wallsend.
Jeżeli natomiast chodzi o terminy chyba będzie najłatwiej jak skontaktujesz się ze mną telefonicznie i postaramy się wybrać najbardziej odpowiedni zarówno dla Ciebie jak i dla mnie.

Pozdrawiam serdecznie i naprawdę mam nadzieję, że jednak trafisz do mnie :D

monikah
Rozkręca się

Wysłany: Sob 03 Kwi, 2010 09:35   

Z okazji Wielkanocy życzę Wszystkim zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, a przy tym także stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka.

Aby ten czas przyniósł Nam radość i wiosnę!

Pękające pąki, krokusy i przebiśniegi, a także ziemię, która zaczyna pachnieć, pachnieć słońcem...słońcem, które nie tylko ledwo zza chmur wygląda i lekko świeci, ale wreszcie także grzeje.

Serdecznie życzę Wszystkim wiosny w przyrodzie, w życiu rodzinnym, a także w pracy...

Monika

Niusik
Bywalec Forum

Wysłany: Pon 28 Cze, 2010 06:18   

Szanowne Panie i Szanowni Panowie chciałabym poinformować, że od dnia 07 lipca 2010 do dnia 17 lipca 2010 gabinet kosmetyczny będzie nieczynny z powodu urlopu. Czytaj całość...

monikah
Rozkręca się

Wysłany: Pon 19 Lip, 2010 09:54   

Serdecznie witam Wszystkich po urlopie i zapraszam do gabinetu...wróciłam oczywiście pełna sił i wypoczęta, a także z nowymi pomysłami na ulepszenie dotychczasowych usług kosmetycznych:):)

pozdrawiam
Monika

monikah
Rozkręca się

Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010 07:08   

Szanowni Państwo, chciałabym osobiście poinformować, że od dnia 1 września 2010
gabinet będzie nieczynny z powodu urlopu macierzyńskiego.

Na tą chwilę niestety nie jestem w stanie określić jak długo będzie trwała moja przerwa w pracy, ale na pewno nie będzie to pełne 9 miesięcy i na pewno nie zostawię Klientek i Klientów z Newcastle i okolic bez opieki kosmetycznej na tak długo … a po moim powrocie przewiduję szereg nowych zabiegów…

Chciałabym wrócić do pracy i do Państwa ok. listopada i mam nadzieję, że uda mi się pogodzić obowiązki macierzyństwa z pracą choć na pewno na razie będzie to w niepełnym wymiarze godzin.

Informacja o ponownym otwarciu gabinetu pojawi się na stronie www.polnews.co.uk.

Jednakże jeśli będą Państwo mieli jakiekolwiek pytania do mnie proszę o ewentualny telefon lub kontakt e-mailowy … w miarę możliwości postaram się być dyspozycyjna.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego …i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia
Monika

Odpowiedz do tematu