Co do tego sprzetu to pojechalem do polski z mysla podjechania na Bemowo i przekladki kiery ale podczas prob pie.... sprzeglo i teraz czeka na mnie w garazu w Polsce- JUZ NIEDLUGO!!!. Na obecny czas jestem mobilny za pomoca nissana primerki i jakos tam pyrkam. 13/02/2010 wybieram sie na http://www.thetrackdayclub.co.uk/ ale tylko ogladac, mam nadzieje, ze niedlugo pierwszy raz wystartuje, ale z tego co wyczytalem z forum bedzie tam polak Lukasz Wisniewski / Toyota Supra i mam nadzieje, ze poradzi co i jak!
Moze ta niedziela bedzie kolejna niedziela do spotkania pogoda w miare dopisuje, czyt. nie pada snieg
Jesli beda chetni to poprosze o jakis adresik tego miejsca zebym mogl trafic
Nastepna niedziela mi pasuje jesli nie bede pracowal. Musze znac tylko miejsce i czas? Jesli interesuje sie ktos podniesieniem mocy to chetnie pomoge. Piszcie jakie macie bryczki. Jesli jest ktos chetny aby pobrykac na torze to w marcu bedzie day track tylko cena troche ..... 100f i wezcie ze soba kaski- ja bede na 100%. Bylem w ta sobote i bylo zajefajnie!