Forum Newcastle
FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Jak napisać biznesplan?
Szkolenia dla Polaków
Czytaj całość...
Zabytkowa ciuchcia
Tanfield Railway
Czytaj całość...

Poprzedni temat :: Następny temat

Tagi tematu: milosnicy, tuningu

Milosnicy Tuningu
Autor Wiadomość
msciciel2000
Początkujący na forum

Wysłany: Pon 08 Lut, 2010 20:37   

Co do tego sprzetu to pojechalem do polski z mysla podjechania na Bemowo i przekladki kiery ale podczas prob pie.... sprzeglo i teraz czeka na mnie w garazu w Polsce- JUZ NIEDLUGO!!!. Na obecny czas jestem mobilny za pomoca nissana primerki i jakos tam pyrkam. 13/02/2010 wybieram sie na http://www.thetrackdayclub.co.uk/ ale tylko ogladac, mam nadzieje, ze niedlugo pierwszy raz wystartuje, ale z tego co wyczytalem z forum bedzie tam polak Lukasz Wisniewski / Toyota Supra i mam nadzieje, ze poradzi co i jak!

lucky
* Weteran Forum *

Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 01:27   Re: milosnik tunningu

wqurwiony626 napisał/a:
Hej wszyskim milosnikom tunningu :D
Trzeba bedzie sie spotkac wpadne z mscicielem2000
Musimy ustalic konkretny termin. Smigam mazda 626 2.0 16V 136KM nic szczegolnego ale wkrotce bendzie tunning.

w razie jak by ci nie poszlo na jakims winklu to chetnie kupie od ciebie silnik :D

pavo
Bywalec Forum

Wysłany: Sob 13 Lut, 2010 04:51   

Moze ta niedziela bedzie kolejna niedziela do spotkania pogoda w miare dopisuje, czyt. nie pada snieg :)
Jesli beda chetni to poprosze o jakis adresik tego miejsca zebym mogl trafic :master:

msciciel2000
Początkujący na forum

Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:20   

Nastepna niedziela mi pasuje jesli nie bede pracowal. Musze znac tylko miejsce i czas? Jesli interesuje sie ktos podniesieniem mocy to chetnie pomoge. Piszcie jakie macie bryczki. Jesli jest ktos chetny aby pobrykac na torze to w marcu bedzie day track tylko cena troche ..... 100f i wezcie ze soba kaski- ja bede na 100%. Bylem w ta sobote i bylo zajefajnie!

msciciel2000
Początkujący na forum

Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:42   

Poszukuje osoby ktora ma dostep do tokarki- jesli taka jest to bede wdzieczny za namiary

Odpowiedz do tematu